RuyaTabirleri.com

Rüyada Seni Seviyorum Demek

Rüyada seni seviyorum demek, genellikle gönül ilişkilerine veya yumuşak, narin bir karaktere sahip olmaya işarettir. Rüyasında seni seviyorum diyen kişi, dünya hayatında ahlakı ile övülen ve oldukça sevilen bir kişidir. Bu rüya yumuşak ve iyi kalpli olan ve insanlara daima ihsanda bulunan, her gördüğü muhtaç kişiye yardım eden bir adamın göstergesidir. Bekar kişiler için bu rüya aşık olmaya ve evlenmeye, karmaşık bir gönül macerası geçirmeye, sevdiği kişi ile birlikte olmaya, gerçek hayatta da bu sözü duymaya, sevilmeye ve ilgi görmeye delalet eder. Rüyada sevmediğiniz birine seni seviyorum demeniz, onunla aranızın düzelmesine ve çok iyi arkadaş olmaya, sevdiğiniz birisine söylemeniz ise onunla ilişkilerinizin daima iyi olmasına yorumlanmaktadır.

Rüyada Annesine Seni Seviyorum Demek

Rüyada annesine seni seviyorum diyen kimse, ailesine çeşitli iyiliklerde bulunur ve onların hayır duasını alır. Bu rüya özellikle akrabalık bağları kopmuş ve onlardan uzaklaşmış kişiler için tekrar güzel bir bağ kurmaya ve mutlu olmaya; gurbette olan kişilerin eve dönmesine, anne ve babasından iyilik görmeye delalet eder.

Rüyada Sevgilisine Seni Seviyorum Demek

Rüyasında sevdiği kadına veya adama seni seviyorum diyen kimse o kişi ile evlenir veya ilişkileri ciddi bir boyut kazanır. Platonik aşık olduğunuz birisine bu sözü söylerseniz, yakında o kişiye açılacağınıza ve birlikte güzel bir yuva kuracağınıza işaret eder. Rüyada sevgilisine bu sözü söylediğini ama ondan karşılık alamadığınızı görmeniz ise, yanlış kişiye aşık olduğunuzun ve size uygun olmayan kişileri seçtiğinizin göstergesidir.

Rüyada Seni Seviyorum Demenin Psikolojik Tabiri

Rüyasında bu sözü söyleyen kimse, sevgiye aç ve dünyada yalnız kalmış olan, kendisini seven birilerini arayan, kalbi oldukça büyük ve insanlara karşı sevgi dolu olan bir kişidir.

Bu Rüya Tabirini Paylaş!

Google+'da
Rüyada Seni Seviyorum Demek Hakkındaki Rüyalar;

  1. egemen karadeniz (07 Kasım 2014 saat: 09:11)

    Bir kızı seviyorum onun için dua ettim ve uyuyakalmışım. Rüyamda bize ait olan bir evde sevdiğim kızı ve ablasını bizim evin bir odasında kaldığını görüyorum. Ablasına merhaba desende kızın odasına gıdemıyorum. Kızın odasına Bi şekilde gıdıyorum ve karşısındaki yatağa oturuyorum oda dışarı çıkmaya hazırlanıyor. Saçlarında sarı lacivert tokalar (Fenerbahçeli) çantasını alıp odadan çıkıyor salondan kapıya yöneldiğinde arkadan ismiyle hitap etmeye çalışıyorum ona 2 kere dilim sürçüyor ama 3. Seferde adını soyluyorum ve donuyor bana. Ona seni seviyorum diyorum. Çok güzel bir gülümseme geliyor yüzüne tam orda uyanıyorum


  2. ezgi bk (09 Aralık 2014 saat: 22:25)

    Uzun zamandir onu seviyorum ve hic ruyama girmedgini dusundum ve şansa o gun ruyama girdi. Okuldayiz ve kapinin ordan bakiyordu arkadaslarla kolidordaki masalar ve orda oturuyoruz . Yavas yavas gelip tam yanimdaki sandalyeye oturuyor ve arkadaslarim bana bakip guluyor. Bende zaman bu zaman diyip “seni seviyorum ” diyorum ve o “vay be biraz pat gibi oldu” diyor.


  3. Anonim (21 Şubat 2015 saat: 11:10)

    Ruyamda uyuyorum ve birden kardesim geliyor ve bana gülerek kafidi veriyor ve ben kagidi actigimda kagitta seni seviyorum yazıyor ve ben yerimden fırlayıp dışarı ya ciktigmda annen orda anneme soyluyorum bunu kim getirdi diyorum annem bana gulumseyerek o getirdi diyor ben sagima soluma bakiyorum kimse yok …


  4. misafir (24 Şubat 2015 saat: 19:47)

    Biri beni yere düşürüyor ve onu seviyorsun diyo bende evet onu çok seviyorum diyorum oda ağaç arkasindan beni izliyo ve ne dediğimi duyup üzülmüş bir şekilde ordan gidiyo arkasinda ismini söylüyorum ama bana bakmiyo sonra kolunu tutuyom bana üzülmüş gibi bakio rüyamda gördüğüm çocuğu 2 sene önce çok seviyodum.


  5. sibel (18 Mart 2015 saat: 08:23)

    uyumadan öncede düşündüğüm kişiyi rüyamda gördüm. kendisi normalde benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bilmiyorum, ama bana bıkkınlık gelmiş olmalı ki rüyada;
    ikimiz karşı karşıya oturmuşuz sadece gülümsüyorum ona birşey söylesin diye heyecanla bekliyorum bekliyorum bir şey yok sonra pat diye seni seviyorum dedi. alllahhhım o bendeki ne büyük bir sevinçti anlatamam, kalktım gerçek değilmiş peh..


  6. anonim (10 Haziran 2015 saat: 21:49)

    Bi tane komşumuzun oğlu bizim bahçeye geliyodu karşıma oturdu benimde yanımda bi arkadaşım vardı. Sonra çocuk ingilizce konuşmaya başladı meğerse yabancıymış dediki: senden yaşça büyük olmama (4 yaş büyük) rağmen seni çok seviyorum bende aşkın yaşı yok. Sonra bana sarılıyo. Ama normalde ben başkasını seviyorum.


  7. Anonim (28 Haziran 2015 saat: 11:28)

    Bi cocuga bayagadir asiktim onunda beni sevdigini biliyordum ama cok yakisikli bir cocuk bana cikma teklifi ettigi icin onu kabul ettim ve ciktigimizdan beri her gece ruyama giriyor birbirimize seni seviyorum diyoruz opuyor beni falan. Vicdan azabi cekiyorum ama ayrilirsam o cocugu uzecegim.


  8. Anonim (08 Temmuz 2015 saat: 11:37)

    Rüyamda ferah güzel bir odaya girdim.odanın içinde bir erkek resim çiziyodu ne çizdiğini merak edip yanına gittim.onunla konuşmaya çalıştım sohbet etmeye ama kınuşmadı resme yönelmişti ne çizdiğine baktım ev,güneş,dağ vb.şeyler çizmiş.sonra onu izledim biraz ben gülümsüyodum ama o ciddiydi.ben bu çocuğa önceden aşkımı itraf etmişim ama çocuk beni reddetmiş ben çocuğa nedeninş soruyorum seni sevdiğim halde niye bana şans vermedin diye oda bana “seni sevmiyorum”diyo. Bende ciddileşiyorum üzülüyorum haliyle ama o hayla resim çiziyo bende onu izliyorum rüya bitiyo.


  9. anonim (04 Ekim 2015 saat: 10:52)

    Rüyamda onunla birlikte oturuyoruz,sonra yanımıza bi arkadaşım gelip sanırım biri seni seviyor diyor .aslında o benim platonik aşkım ve ben de tam bu sözü duymayı bekliyorum o da çocuk gittikten sonra evet seni seviyorum diyor ve ben de uyanıyorum…


  10. tugba (22 Ekim 2015 saat: 10:46)

    uyumadan önce sevdiğimle bi tartışma yasıoyoruz gece arkadaslarıyla dısaruda olacağı için. ve ben aynı gece onu rüyamda görüyorum.onu arıyorum ve telefonlarıma cevap wermıyor.deli oluyorum.. sonra konusuyoruz aynı zamanda tartısıyoruz ve bana seni çok seviyorum diyor ben senı kaybetmekten çok korkuyorum diyor ve bunu o kadar içten söylüyor ki..ve o an da uyanmıs oluyorum!


  11. Seda (07 Kasım 2015 saat: 01:45)

    Merhaba, eski sevgilim olan çoçuk için hergece nerdeyse dua ediyorum ve hatta 4444 duasını okurken uyuya kalmışım ve ondan bir mesaj geliyor. Mesajda sadece seviyorum yazıyordu. Ben ona kimi seviyorsun yazsam mı diye düşünürken uyandım. Şimdiden teşekkür


  12. Bilemezsiniz kimi sewiyor (07 Şubat 2016 saat: 17:56)

    Ruymda bi siniftaydik BN yaninda oturuyorum elini omzuna atti BN basimi omzuna koydum sonra birden kendimi evinin kapisinin önünde buldum sonra ona doğru kostüm sarildim sımsıkı ve ona seni çok seviyorum bunu unutma dedim… Teşekkürler ama sni seviyorum dediğim kişiyi yüz olarak tanimmiyordum oda bana bni asla birakma dedi ve uyandim gittim su içtim pencereden bi baktim sewdigim çocuk assagida rüyadaki çocuğun ismi en önce enes snra emre oldu


  13. Güneş doğdu zaman (12 Mart 2016 saat: 09:12)

    Sanki uzun bir yoldayız yürüyorüz nişanlıma diyorum seni seviyorum birşey demiyor küçük kuzenim zaten biliyoruz diyor babaannemde ona vuruyor sen Karışma diyor nişanlıma diyorumki sakin beni bırakma ben seni çok seviyorum bunu Allah’ ta biliyor oda diyorum seni asla bırakmayacağım diyor oda sen bunları düşünme diyor


  14. B❤h (31 Mart 2016 saat: 17:06)

    Bir çocuktan bayagi hoşlanıyorum ve aklıma
    Onu sevdiğimi söylemek gelmişti ama bunu yapmayada utanıyorum o gece ruyamdada siniftayiz öğretmen benden onun önüne oturmami istiyor bende oturuyorum daha sonra teneffüs oluyor ve ben ona o kalkmadan seni seviyorum diyorum oda bana bende bunu söylemeni bekliyordum diyor


  15. dudugül (26 Mayıs 2016 saat: 15:46)

    benim eskiden sevdiğim bi çocuk vardı ama o beni sevmiyodu dün ise rüyamda gördüm karşımdaydı ama nerde olduğumuzu bilmiyorum karşımdaydı bana seni seviyorum dedi ben ona baktım o bana gülümsedi elimi tuttu hemre çok dedi o an uyandım şu an başka bi sevgilim var ve onu seviyorum ama bu kişiyi niye gördüm rüyamda


  16. Merve (18 Haziran 2016 saat: 16:59)

    Rüyamda,çok sevdiğim bi abim ona bişi söylemek için ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum sonra tramvaya biniyorum abide tramvayın dışında karşımda ona el işaretiyle ben seni seviyoRum diyorum oda el işaretiyle be de seni diyor ondan sonra bana bi görev vermiş hergün arayıp telefondan ders yapma bunu birisine anlatırken abi arıyor ve ben konuşmak için odaya geçtiğimde uyanıyorum :/


  17. emel (30 Haziran 2016 saat: 16:21)

    ruyamda bizim siniftaydik zaten ayni siniftayiz sevdigim erkege uzun zamandir sevdigimi soyliymiyodum sonra ruyamda sevdigimi soyledim oda bana sevdigini soyledi sonra bana direk dudagimdan optu hic normel hayata boyle yapmazdi zaten sesiz biri iste sonra uyandim…


  18. Sedeg (01 Temmuz 2016 saat: 01:40)

    Ben dün rüyamda sevdiğim kızı okulda gordüm çektim kolundan kenara dedim seni seviyorum falan filan orasını tam hatırlamıyorum sonra baya bi vakit geçti sonra onu ewe bıraktım orda tartıştık ve ben o iceri girerken ona “SENİ ALICAM LAN DİYE” bağırdım anlamı nedir ya kafayı yiycem int’baktım heryerde farklı birşey yazıyor bilen warsa yorumların lütfen…


  19. Sedef (01 Temmuz 2016 saat: 01:40)

    Ben dün rüyamda sevdiğim kızı okulda gordüm çektim kolundan kenara dedim seni seviyorum falan filan orasını tam hatırlamıyorum sonra baya bi vakit geçti sonra onu ewe bıraktım orda tartıştık ve ben o iceri girerken ona “SENİ ALICAM LAN DİYE” bağırdım anlamı nedir ya kafayı yiycem int’baktım heryerde farklı birşey yazıyor bilen warsa yorumların lütfen…


  20. Enes (05 Temmuz 2016 saat: 10:45)

    sevdiğim kızı kantinde gördüm ve yanına gittim elini tuttum sana bir şey söyleyeceğim dedim ve ikimizde güldük sonra aynı anda birbirimize “seni seviyorum” dedik sonra kantinden mutlu bir şekilde çıktık ve uyandım lütfen cevap verin acil kıza açılmayı düşünüyorum


  21. Kardelen ildeniz (19 Temmuz 2016 saat: 10:09)

    Ben ve sevgilim austuryada yasiyoruz
    Ama o ailesiyle türkiyeye izinde 2 hafta oldu.
    Rüyamda bizim okulun arkasinda bir orman var
    Ve biz ikimiz önce oturuyoruz sonra kalkiyoruz ve yürüyoruz sonra o benim elimi tutuyor ve bana diyor ki : seni cok özledim,seni seviyorum ” sonra ben ona bende seni askim diyorum ve bana sariliyor ve tam orda uyandim ve rüya mis peh…allahim ben iki hafta daha nasil dayanicam????


  22. Vasfiyilmaz (15 Ağustos 2016 saat: 11:21)

    Rüyada hic gormedigim ama guzel bir kiz vardi ilk once onunla okulun arkasinda sigara iciyorduk daha sonra metro istasyonu gibi biryerde sanki birbirimizi zorla bulmusuz gibi
    Birbirimize sarildik ilk once o bana seni seviyorum dedi daha sonrada ben dedim

    Sabah kalktigimda bayagi uzulmustum benim zaten baska bir sevdigim var ama birbirimizle gorusemiyoruz bununla bir alakasi olabilirmi acaba


  23. Yns (31 Ağustos 2016 saat: 15:56)

    Yeni gideceğim okulda bir kız vardı bana ilgi gösteriyordu. ama yüzünü göremiyordum tam sonra biraz soğuk davrandı ben ona yaklaştım birlikteydik o otururken seni seviyorum dedim gerisi yok yüzünüde görebilseydik dahada iyi olurdu ☺ İnşallah hayırlısı olur


  24. ssseeendn (25 Eylül 2016 saat: 08:34)

    Ruyamda sevgim cocugun guzel kirmizi arabasi varmis (13 yasinda daha ) sonra festival gibi bir sey varmis arkadasimda sacima pembe boya surmus yarisinida ustume dokmus sonra onu kovaliyorum eglence olsum die sonra gidip boyayi yikioz bir sekilde sonra sevdigim cocugun evime gidioz evleri cok buyukmus ust kata cikioz arkadasim merdivende beklio ben gidip bur odaya bakiom beni goruo ne isin var burda dio akrabam burdami yasio die baktim diom ve tabiki yemio sonra goze goze bakisioz ve bariom SENI SEVIYORUMM diyorum sonra kosarak kacioz babami goruom bana bakio kitap okuyom diom kaciom sonra lutfen bir yorum yapin


  25. AchuuÇöp (10 Kasım 2016 saat: 21:32)

    Öncelikle Herkese Merhaba
    Bir kaç gün önce rüyamda sevdiğim kızı gördüm sürekli peşimden dolaşıyodu falan artık beni sevdiğini anlamıştım sınıftayız işte zil çaldı kimse hareket etmiyo sanki sınıfta 2 kişiyiz kalktım ayağa yanına gittim ben seni çok seviyorum dedim kız hiç birşey demeden direk gülerek bana öyle bir sarıldıki arkadaki sıraya düştüm sonra hemen uyandım hayatımda ilk defa bir rüyanın bitmemesini istemiştim bu rüya bi anlama geliyormu


  26. Kardelen (27 Kasım 2016 saat: 10:04)

    Ya ben rüyamda sevdiğim bir kişiyi gördüm ama sevgili değildik ben arkadaşımla sinemadaydım sevdiğim kişide oradaydı film bitince çıkışta onu gördüm onunda yolu benimkiyle aynıydı sonra yanıma geldi okudan söz ettik. tam evin oralara geldikki ben dedim “benim iki tane erkek kankam var “sinirlendi dediki”onlarla görüşme ben niye deyince “SENI SEVIYORUM O YÜZDEN”dedi ben once sevindim ama belli etmemek için kizmis gibi yaptim tam gidiyodumki onu yanıma çağırıp” sakin bunları bir arkadaşına söyleme dedim sonra çektim gitim


Görmüş olduğunuz rüyayı tüm ayrıntılarıyla bize yazın! Yapmış olduğunuz yorumlar tüm sitemiz kullanıcılarına açık olarak yayınlanacaktır.

Etiketler: , , ,